НАЧИНИ НА ПЛАЩАНЕ

Можете да заплатите поръчката си чрез Наложен платеж (пощенски паричен превод). 

ПРИЕМАНЕ НА ЗАЯВКИ

Заявки се приемат 24 ч., 7 дни в седмицата чрез онлайн формата за поръчки, както и на на e-mail: info@detsko.bg

Можете да поръчате и на телефон  +359 89 9 85 80 38 в рамките на работния ден (Понеделник - Петък, 8:00 ч. -16:30 ч.). 

БОНУС

За поръчки над 80.00 лв -  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА НА СТОКИ

detsko.bg  предлага възможността, ако по някакъв начин не сте удовлетворени от закупения от Вас продукт, да го върнете и получите заплатената от Вас сума обратно, при условие, че продуктът се върне в оригиналния му вид, запазена фабрична опаковка и качествени характеристики. Продукти подлежащи на връщане са такива, които не са преминали никаква допълнителна обработка / гладене, пране, рязане и други действия нарушаващи цялостта на продукта, както и премахване на съпътстващите продукта оригинални етикети/. Разходите по връщането на продукт/и са изцяло за сметка на Купувача. 

·         Ако състоянието, в което ни връщате продукта или продуктите не отговаря на горепосочените условия, ние ще Ви го/ги върнем, като разходите за това са за Ваша сметка, а сумата за закупуване става невъзвращаема.

·         При връщане на продукт или подмяна на продукт с друг модел или друг размер, куриерските услуги са за сметка на Купувача. В случаите на дефектна стока или объркан продукт, доставката е за сметка на продавача. Продукти, изпратени от клиенти до Нас за подмяна или връщане с наложен платеж чрез куриер няма да бъдат приемани! Възстановяването на заплатена сума за закупен продукт се извършва след приемане на пратката от наша страна след като се уверим в нейната цялост в срок от  7 ( седем ) календарни дни.

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ЗАПЛАТЕНИ СУМИ ЗА ВЪРНАТИТЕ ПРОДУКТИ СЕ ИЗВЪРШВА САМО ПРИ ПРИЛОЖЕНА ФАКТУРА.

Може да върнете закупения продукт/и в рамките на 30  (тридесет) календарни дни от деня на получаване на продукта на следния адрес: 

До офис на Еконт гр.Аксаково, получател "ДЕТСКО.БГ " ООД, тел: 0899 858 038.

При връщане на продукт, моля  пишете ни и на e-mail: info@detsko.bg  или се обадете на  0899 858 038.

Щом получим от Вас изпратения за подмяна продукт/и и ако той/те отговарят на горепосочените условия за цялост заплатената сума ще бъде възстановена по банков път. При възстановяване на сума по банков път не се удържат допълнителни такси. Срок за възстановяване до 7 работни дни.

ДОСТАВКА

Доставките се извършват в цялата страна чрез куриерска фирма Еконт от понеделник до събота до посочен от Вас офис или адрес

Цената на доставката е както следва:

·         За поръчки до 80.00 лв – според куриерската тарифа за ваша сметка

·         За поръчки над 80.00 лв -  БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА.

·         Доставката се извършва в рамките нa 3 работни дни от приемането на вашата поръчка, която ще бъде потвърдена чрез телефонно обаждане.

·         Ние не носим отговорност за забавяне на доставките по вина на куриерската фирма.

·         Поръчки не се изпращат в събота и неделя.